Vi tegner og designer

Unikke produkter

Hos designAMOK har vi en serie af Rail-On opvarings boxe og Cazana beton møbler til hus og have.

til dig og dit hjem

Vi vil kun have tilfredse kunder.

designAMOK er stedet med de kreative løsninger til dig og din indretning. Råt interior i fiberbeton til hus og have, samt smarte Rail-On boxe til din opbevaring. Alt er designet og produceret i Danmark og kan laves efter dine ønskede mål.

Levering

Vi leverer til din kantsten i hele Danmark. Fri fragt ved bestillinger over kr. 5.000,-. Leveringstiden afhænger af om du ønsker special- eller standardmål, leveringstiden på standardmål er ca. 7 dage.

Kundeservice

Vores kundeservice svarer på mail og tlf i mellem kl. 10.00 og kl 14.00. Du er altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Ikast, hvor vi meget gerne tager en snak med dig, om hvad vi kan gøre for dig.

Sikker betaling

Du kan betale med betalingskort eller mobilpay. Og vi trækker først betaling fra dit kort, når din ordre er pakket og afsent.

Bagmændende

bag designAMOK er Anette og Torben. Vi er bosiddende i Ikast, hvor vi tegner og designer alle vores produkter, og har vores fede showroom.

Det startede med et bord til venner og bekendte og udviklede sig til at vi måtte åbne vores egen betonfabrik. Alt beton bliver produceret på vores fabrik i Ikast, hvor Torben er styrmand.

Hos designAMOK påtager vi os gerne opgaven med at hjælpe dig med at indrette dit hjem.

  • Hos designAMOK er kunden i centrum.
  • Vi er specialister i boligindretning og har indrettet flere private hjem.
  • Rail-On bokse og hylder - passer til alle hjem.
  • Cazana beton kan laves efter dine mål og ønsker.
  • Det startede med et bord til venner og bekendte og udviklede sig til at vi måtte åbne vores egen betonfabrik.
  • Rail-On serien er en smart opbevaringsløsning, som passer til alle hjem.

Vores produkter

Hos designAMOK fører vi en serie af Rail-On akryl bokse, og Cazana beton møbler. Alle vores produkter bliver designet og produceret i Danmark. Og alt kan laves efter dine ønskede mål.

Design

Vi tegner og designer alle vores produkter selv. Vores beton produkter laver vi på vores fabrik i Ikast, og alt kan laves i specialmål efter ønske.