Vilkår & Betingelser

Vores produkter
Vidste du, at alt du kan købe hos designAMOK.dk er noget vi selv har designet og produceret her i Danmark? Rail-On, Cazana Beton og Bandage er alle håndlavede produkter, som produceres enkeltvis. Dette gør naturligvis at produkterne kan afvige en smule i forhold til målene – her snakker vi dog millimeter, så det er ikke noget det blotte øje ser. Hvis du er rigtig skarp vil du måske også kunne finde nuanceforskelle på vores produkter fra Cazana Beton, da det er produceret af beton, som er et naturprodukt. Vi synes selv, det giver et lækkert spil!  

Levering
Vi leverer selvfølgelig altid så hurtigt vi kan! Bestiller du varer vi har på lager sender vi dem indenfor 3-5 hverdage – Cazana Beton produceres specielt til dig og har derfor en leveringstid på 3-4 uger. Vi leverer til kantsten i hele Danmark og køber du for mere end kr. 5.000,- får du gratis levering til kantsten. 

Priser
Alle priser på designAMOK.dk er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms. Der tages dog forbehold for tastefejl.  

Fortrydelsesret 
Skulle du fortryde dit køb, så er der også råd for det. Nogle gange er det bare bedst at få møbler hjem i egne rammer før man kan se om det virker. Så du får naturligvis 14 dages fortrydelsesret, når du handler ved os.  

Er der tale om speciallavede varer gælder din fortrydelsesret indtil produktionen påbegyndes.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal give besked inden de 14 dage udløber på telefon: 22120668 eller på mail: info@designamok.dk. Husk at gøre os tydeligt opmærksomme på, at du vil benytte din fortrydelsesret.


Returnering

Vi sender dig en returseddel, som skal udfyldes inden du sender varer retur. Varerne skal sendes senest 14 dage efter du har modtaget denne fra os. Udgifter og risikoen i forbindelse med leveringen er du ansvarlig for. Vi hjælper naturligvis gerne med at arrangere en fragtmand ved returnering af større varer, som fx borde fra Bandage og beton møbler fra Cazana Beton.  
 

Varen sendes retur til:  

Cazana Beton 
Højris Allé 81  
7430 Ikast  
 

Reklamationsret  
Du er naturligvis dækket af købeloven, så du har som kunde hos designAMOK.dk 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Vi tager kun imod reklamationer som ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produkter eller anden skadeforvoldende adfærd.  

Du kan kontakte os på 22120668 eller info@designamok.dk for at reklamere en vare. Så aftaler vi det videre forløb nærmere – dine fragtomkostninger i forbindelse med returnering af en reklamation bliver dækket af os, det er dog vigtigt, at du gemmer kvitteringen for afsendelsen.   

Cookies 
Vi elsker småkager – både af den ene og den anden slags. De cookies som vores webshop gemmer i din browser bruges kun af os og formålet er at hjælpe os med at gøre brugeroplevelse bedre for dig. De hjælper os med at registrere besøgsmønstre og adfærd på vores webshop, men fortæller ikke yderligere om din identitet.  

Persondatapolitik 
Dine oplysninger er selvfølgelig dine, men vi skal bruge lidt for at sende nogle varer til dig.  

Du skal oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, som bliver registreret og videregivet ved forsendelse.  

Vi gemmer dine oplysninger i 5 år, men har du indsigelser mod at være registreret kan du henvende dig til Anette Wendt, som er dataansvarlig hos designAMOK.dk. Du kan kontakte hende på info@designamok.dk